25.06.2015

Paikannuslaitteet valvovat jatkossa Elker Oy:n kontteja

PPO-Elektroniikka Oy:n paikannuslaitteet valvovat jatkossa Elker Oy:n konttien kulkua. Paikannus helpottaa konttien seurantaa ja hallinnointia, vähentää turhaa työtä ja tuo samalla kustannussäästöä.

Elkerin ympäri Suomea liikkuvien SER-konttien reitit on jatkossa seurattavissa ja jäljitettävissä entistä paremmin. Uusilla paikannuslaitteilla voidaan estää varkauksia, hallita kalustoa, ohjata laitteita ja valvoa niitä etänä. 

Konttien paikannus ei rajoitu vain liikkuvan kohteen reaaliaikaiseen seurantaan, vaan tietoja voidaan selvittää myös takautuvasti. Toimivan raportointijärjestelmän avulla voidaan kerätä tietoa, jota yrityksen kannattaa hyödyntää työnohjauksen ja kehittämistyön apuna esimerkiksi logistiikan parantamisessa ja kaluston määrän optimoinnissa.

PPO-Elektroniikka Oy:n paikannuslaitteet on valmistettu Saksassa. Yritys suunnittelee, valmistaa, maahantuo ja vie vaativaa valvontaelektroniikkaa jo 34 vuoden kokemuksella.

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top