Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

25.06.2015

Paikannuslaitteet valvovat jatkossa Elker Oy:n kontteja

PPO-Elektroniikka Oy:n paikannuslaitteet valvovat jatkossa Elker Oy:n konttien kulkua. Paikannus helpottaa konttien seurantaa ja hallinnointia, vähentää turhaa työtä ja tuo samalla kustannussäästöä.

Elkerin ympäri Suomea liikkuvien SER-konttien reitit on jatkossa seurattavissa ja jäljitettävissä entistä paremmin. Uusilla paikannuslaitteilla voidaan estää varkauksia, hallita kalustoa, ohjata laitteita ja valvoa niitä etänä. 

Konttien paikannus ei rajoitu vain liikkuvan kohteen reaaliaikaiseen seurantaan, vaan tietoja voidaan selvittää myös takautuvasti. Toimivan raportointijärjestelmän avulla voidaan kerätä tietoa, jota yrityksen kannattaa hyödyntää työnohjauksen ja kehittämistyön apuna esimerkiksi logistiikan parantamisessa ja kaluston määrän optimoinnissa.

PPO-Elektroniikka Oy:n paikannuslaitteet on valmistettu Saksassa. Yritys suunnittelee, valmistaa, maahantuo ja vie vaativaa valvontaelektroniikkaa jo 34 vuoden kokemuksella.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top