Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

01.07.2015

Elkerin verkkosivut uudistuivat

Elkerin verkkosivut uudistettiin palvelemaan Sinua - joko tuottajaa, laitteiden palauttajaa tai sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä muuten kiinnostunutta - entistäkin paremmin.

Ylävalikosta suunnistamalla löydät tarpeellista tietoa tuottajavastuusta ja tuottajayhteisöstä (Tuottajalle), laitteiden vastaanottopisteistä ja keräysverkostosta (Palauttajalle) sekä tietoa SER:n eli sähkö- ja elektroniikkaromun käsittelystä (Laitteiden käsittely).

Raportointijärjestelmä ja -ohjeet löytyvät Tuottajalle-valikosta kohdasta Raportointi.

Kiertele ja tutustu uusiin sivuihin ja anna meille halutessasi palautetta sähköpostitse osoitteeseen info@elker.fi!

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top