Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

22.02.2016

Tuottajayhteisöt koostavat ja toimittavat vuosiraportin keskitetysti valvovalle viranomaiselle, tuottajayhteisön kautta tuottajavastuunsa hoitavien yritysten puolesta. Vuosiraportointi käynnistyi viikolla 7, ja raportin määräaika on 18.3.2016.

Vuosiraportti on eri asia kuin neljännesvuosittaiset web-raportit. Vuosiraportoinnin linkki on lähetetty erikseen niiden yritysten raportoinnin yhteyshenkilöille sähköpostitse viikolla 7, joita vuosiraportin lisätietopyyntö koskee (kuluttajalaitetuottajat tiedossamme olleen tuottajastatuksen perusteella).

Jos yrityksesi on kuluttajalaitetuottaja ettekä ole saaneet tätä sähköpostia, ottakaa yhteyttä Elkerin jäsenpalveluihin, jasenpalvelut [ät] elker.fi

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top