Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

27.05.2016

Elker Oy järjestää yhteistyössä 4H-yhdistyksen ja Stena Recycling Oy:n kanssa paikallisia pop-up-keräyksiä

Elker Oy järjestää sähkö- ja elektroniikkaromun pop-up-keräyksiä Jämsässä ja Pieksämäellä. 4H-yhdistyksen ja Stena Recycling Oy:n kanssa yhteistyössä järjestetyihin keräyksiin voi palauttaa myös metalliromua.

- Pyrkimyksemme on tehostaa logistiikkaa ja pienentää hiilijalanjälkeä keräämällä tuottajavastuun alaisia, käytöstä poistettuja sähkö- ja elektroniikkalaitteita metalliromun yhteydessä. Nyt keräämme tästä kokemuksia ja palautetta, Elker Oy:n toimitusjohtaja Sakari Hietala sanoo. 

Elker Oy:n yhteistyössä järjestämän metalli- ja SER-keräyksen tuotto käytetään paikallisten nuorten kerho- ja kurssitoimintaan. 4H-yhdistyksen nuoret ovat myös mukana huolehtimassa keräyspisteiden siisteydestä ja opastavat pisteillä asiakkaita lajittelussa.  

Jämsässä SER:iä kerätään metallikeräyksen yhteydessä ensimmäistä kertaa 29. toukokuuta saakka. Pieksämäellä SER:iä on kerätty myös aikaisempina vuosina, ja keräys jatkuu 13. kesäkuuta asti.

 

Metalli- & SER-keräyspisteet Pieksämäellä:

Peiposjärvi: Peiposjärven koulu, kentän reunassa, Peiposjärventie 1603, Siikamäki

Porsaskoski: Porsaskosken kylätalon piha, Haukivuorentie 192, Neuvola

Virtasalmi: Tenniskentän vieressä, Koulutie 1-3, Virtasalmi kk

 

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top