Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

29.09.2016

Elker kartoittaa teollisuusakkujen ja -paristojen tuottajavastuupalveluiden tarvetta

Teollisuusparistot ja -akut ovat yksinomaan teollisuus- tai ammattikäyttöön suunniteltuja, ja myös erilaisissa sähköajoneuvoissa käytettävät akut ja paristot lukeutuvat niihin. Suomessakin ovat viime vuosina yleistyneet muun muassa sähköpolkupyörät, leijulaudat ja segway-tyyppiset sähköajoneuvot, joissa käytetään tällaisia virtalähteitä.

ICT-tuottajaosuuskunnan ja SELT ry:n tuottajien puolesta palveluyhtiö Elker selvittääkin nyt sitä, kuinka laajasti tuottajat tarvitsisivat teollisuusparistojen ja -akkujen tuottajavastuupalveluita.

Osallistu selvitykseen ja vastaa teollisuusakkuja ja -paristoja koskevaan kyselyyn 15.10.2016 mennessä tästä linkistä!

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top