Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

26.02.2008

ReUSE IT -sivusto avattu

Elker-ryhmittymä on ostanut ReUSE IT -tavaramerkin, joka on erityisesti uudelleenkäytettäville laitteille luotu laatumerkintä. Uudelleenkäytetyn ReUSE IT -merkityn tuotteen ostaja voi olla varma, että tuote on asianmukaisesti tarkastettu ja korjattu ja se edustaa uudelleenkäytettyjen laitteiden parhaimmistoa.

ReUSE IT -sivuilta löytyy lisää tietoa laatumerkinnästä ja uudelleenkäytöstä. Sivuilta löydät uudelleenkäyttöyritykset, joihin voit viedä oman käytetyn laitteesi uudelleenkäytettäväksi. Jos etsit hyvää uudelleenkäytettyä laitetta, löydät ReUSE IT -sivuilta uudelleenkäyttöön erikoistuneiden yritysten verkkokaupan ja kierrätysmyymälöiden yhteystiedot.

Vieraile lukemassa lisää aiheesta osoitteessa www.reuseit.fi.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top