01.01.2017

Markkinoille ajanjaksolla 1.10.2016 - 31.12.2016 saatetut laitemäärät raportoidaan sähköisessä raportoinnissa, jonne pääset kirjautumaan tunnuksillasi täältä. Raportilla ilmoitetaan sekä kotitalouskäyttöön soveltuvat (B2C) että ainoastaan yrityskäyttöön soveltuvat (B2B) laitteet, erikseen Manner-Suomeen ja Ahvenanmaalle. Myynti-, toimitus- tai jakelukanava eivät ole ratkaisevia laitteiden luokittelussa, josta voit lukea lisää Elkerin sivuillta.

Laiteluokittelu- ja kirjautumiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä Elkerin jäsenpalveluihin. Tuottajayhteisöjen tiukan tilinpäätösaikataulun vuoksi tämä raportti toivotaan jätettävän 15. tammikuuta 2017 mennessä, mikäli mahdollista - kuitenkin ehdottomasti viimeistään 31.1.2017.

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top