Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

01.01.2018

Markkinoille saatettujen määrien raportointi on alkanut

Markkinoille ajanjaksolla 1.10.2017 - 31.12.2017 saatetut laitemäärät raportoidaan sähköisessä raportoinnissa, jonne pääset kirjautumaan tunnuksillasi täältä. Raportilla ilmoitetaan sekä kotitalouskäyttöön soveltuvat (B2C) että ainoastaan yrityskäyttöön soveltuvat (B2B) laitteet, erikseen Manner-Suomeen ja Ahvenanmaalle. Myynti-, toimitus- tai jakelukanava eivät ole ratkaisevia laitteiden luokittelussa, josta voit lukea lisää Elkerin sivuilta.

Laiteluokittelu- ja kirjautumiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä Elkerin jäsenpalveluihin. Raportin määräaika on 31.1.2018.

Huom. Tuottajayhteisöjen alkuvuoden tiukan tilinpäätösaikataulun vuoksi pyydämme mahdollisuuksien mukaan toimittamaan raporttitiedot 15.1.2018 mennessä.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top