25.02.2021

Vuosiraportti kootaan ja toimitetaan Pirkanmaan ELY-keskukseen vuosittain aina keväällä. Raporttitietojen kokoaminen ja mahdollisten muiden raportille tarvittavien tietojen keruu tuottajilta vuoden 2020 vuosiraporttia varten on nyt aloitettu.

Tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry kokoavat rekisteröityneiden tuottajiensa puolesta valvovalle viranomaiselle vuosittain toimitettavaan sähkö- ja elektroniikkalaitteiden vuosiraporttiin tarvittavat tiedot. Tuottajayhteisön kautta tuottajavastuunsa hoitavan yrityksen ei siis tarvitse itse erikseen toimittaa kyseistä raporttia Pirkanmaan ELY-keskukseen.

Muut tarvittavat tiedot saadaan koostettua tuottajien toimittamilta neljännesvuosiraporteilta, paitsi EU-etämyyntitieto, joka kysytään vuosittain raporttia varten tuottajilta erikseen. Niiden tuottajien raportoinnin yhteyshenkilöt saavat viikolla 8 sähköpostiinsa vuosiraporttikutsun, joita EU-etämyyntikysymys koskee. Raportin määräaika on 15.4.2021.

Raportointia koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä jäsenpalveluihin.

Lue lisää vuosiraportoinnista Elkerin sivuilla täältä.

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top