Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

29.09.2008

Recser Oy on hyväksytty tuottajayhteisöksi kannettaville paristoille ja akuille

Tuottajavastuu paristoille ja akuille tuli voimaan 26.9.2008. Pirkanmaan ympäristökeskus on myöntänyt Recser Oy:lle virallisen kannettavien paristojen ja akkujen tuottajayhteisön asema.

Kannettavia paristoja ja akkuja (myös sähkö- ja elektroniikkalaitteiden sisältämät paristot ja akut) tuottavat yritykset voivat hoitaa tuottajavastuunsa Recser Oy:n kautta. Lisää tietoa asiasta Recser Oy:n kotisivuilla osoitteessa www.paristokierratys.fi.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top