08.02.2010

Vuosiraportointi 2009 käynnistyi

Jäsenten vuosiraportointi käynnistyi maanantaina 8.2.2010. Jäsenyrityksille lähetettiin sähköpostitse pyyntö hoitaa vuoden 2009 vuosiraportointi. Raportointilomakkeelle pääsee sähköpostissa olevan linkin kautta. Vuosiraportointi on kaikkien tuottajien lakisääteinen velvollisuus.

Raportti tulee toimittaa Elkerille viimeistään 15.3.2010. Mikäli SELT ry:n tai ICT-tuottajaosuuskunnan jäsenyritys ei toimita raporttia määräaikaan mennessä, tuottajayhteisö laskuttaa yritykseltä 1000 euron sakkomaksun.

Jäsenten raportoimien tietojen perusteella tuottajayhteisöt toimittavat sähkö- ja elektroniikkaromun seurantatiedot kootusti jäsentensä puolesta viranomaisille. Näin ollen yritysten ei tarvitse raportoida tietoja erikseen Pirkanmaan ELY-keskukselle (ent. Pirkanmaan ympäristökeskus). Vuosiraportointi ei aiheuta laskua jäsenelle.

Tiedonkeruun helpottamiseksi kyselyn sisältö on nähtävissä täälläHuom! Täytä raportti ainoastaan sähköpostitse tulleen linkin kautta!

Lisätietoa vuosiraportoinnista löytyy täältä.

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top