Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

08.02.2010

Vuosiraportointi 2009 käynnistyi

Jäsenten vuosiraportointi käynnistyi maanantaina 8.2.2010. Jäsenyrityksille lähetettiin sähköpostitse pyyntö hoitaa vuoden 2009 vuosiraportointi. Raportointilomakkeelle pääsee sähköpostissa olevan linkin kautta. Vuosiraportointi on kaikkien tuottajien lakisääteinen velvollisuus.

Raportti tulee toimittaa Elkerille viimeistään 15.3.2010. Mikäli SELT ry:n tai ICT-tuottajaosuuskunnan jäsenyritys ei toimita raporttia määräaikaan mennessä, tuottajayhteisö laskuttaa yritykseltä 1000 euron sakkomaksun.

Jäsenten raportoimien tietojen perusteella tuottajayhteisöt toimittavat sähkö- ja elektroniikkaromun seurantatiedot kootusti jäsentensä puolesta viranomaisille. Näin ollen yritysten ei tarvitse raportoida tietoja erikseen Pirkanmaan ELY-keskukselle (ent. Pirkanmaan ympäristökeskus). Vuosiraportointi ei aiheuta laskua jäsenelle.

Tiedonkeruun helpottamiseksi kyselyn sisältö on nähtävissä täälläHuom! Täytä raportti ainoastaan sähköpostitse tulleen linkin kautta!

Lisätietoa vuosiraportoinnista löytyy täältä.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top