18.10.2010

Sunlogix Components uusi ReUSE IT -kumppani

Sunlogix Components Oy on tehnyt Elker Oy:n kanssa sopimuksen ReUSE IT -merkin käytöstä ja yritys on ReUSE IT -sertifikaation täyttävä yhteistyökumppani uudelleenkäyttöön kelpaavien laitteiden hankinnoissa ja myynnin organisoimisessa.

Sunlogix Components Oy hankkii uudelleenkäyttöön kelpaavia tietokoneita, kuluttajaelektroniikkaa ja oheislaitteita isommissa erissä joko ICT-tuottajaosuuskunnan jäsenyrityksiltä tai yhteistyössä heidän asiakkailtaan. Kaikista hankituista uudelleenkäyttöön menevistä laitteista tuotetaan asianmukainen viranomaisraportointi. Kaikkien uudelleenkäyttöön hankittujen koneiden kovalevyt puhdistetaan aina Naton hyväksymällä Blancco-ohjelmalla. Sunlogix Components Oy:n uudelleenkäyttöön otettujen tuotteiden myyntiorganisaatio kattaa koko maan.

Sunlogix Components Oy:n yhteyshenkilö ReUSE IT -asioissa: Harri Tuovinen, s-posti: harri.tuovinen(a)sunlogix.fi, puh. 075 7541 540.

Uudelleenkäyttölaitteiden verkkokauppa: www.sunmarket.fi.

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top