Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

22.08.2011

Katso video paristo- ja akkukierrätyksestä

Kauppojen paristonkeräystä organisoiva Recser Oy muistuttaa, ettei mitään akkuja tai paristoja saa heittää sekajätteeseen. Vuoden 2016 lakisääteinen tavoite on, että akuista ja paristoista kerätään lähes puolet. Suomalaista huipputeknologiaa hyödyntäen kaikkien punaisiin keräyslaatikoihin palautettujen akkujen ja paristojen raaka-aineista jopa 90 prosenttia saadaan uusiokäyttöön. Nivalassa toimiva AkkuSer Oy kehittää uutta teknologiaa alkaliparistojen käsittelyyn.

Katso video paristokierrätyksestä tästä.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top