Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

27.08.2012

Jäsenmanuaalit ja raportointiohjeet

SELT ry:n ja ICT-tuottajaosuuskunnan jäsenyritysten manuaaleihin on koottu paljon tärkeää tietoa tuottajayhteisöjen jäsenyrityksille. Manuaaliin on päivitetty yksityiskohtaiset raportointiohjeet kierrätysmaksuraportointiin uudessa järjestelmässä. Lisäksi manuaaleistä löytyy tärkeää sanastoa, tietoa tuottajavastuusta, B2B-B2C-määrittelystä, sertifikaateista ja tuottajvastuun markkinoinista ja tuotteiden merkinnästä.

Manuaalit voi ladata ja tulostaa täältä:

SELT jäsenyrityksen manuaali (PDF 1,27 Mt)
ICT jäsenyrityksen manuaali (PDF 1,30 Mt)

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top