Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

04.10.2012

SER-kierrätys Jäte ja Kierrätys -messuilla 9.-12.10.2012

Tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta, FLIP ry, SER-tuottajayhteisö ry ja Recser Oy yhdessä kierrätysoperaattori Tramel Oy:n kanssa ovat Jäte ja Kierrätys -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 9.-12.10.2012.

Messuosastolla teemana on muun muassa uuden jätelain mukanaan tuomat muutokset tuottajien näkökulmasta. Uuden jätelain myötä tuottaja saa ensisijaisen oikeuden jätehuollon järjestämiseen. Tämän odotetaan parantavan sähkö- ja elektroniikkaromun ohjautumista nimen omaan tuottajien keräysverkostoon. Uusi EU:n WEEE-direktiivin myötä keräystavoitteet tiukentuvat. Ensi vuonna voimaan tulevan jakelijan vastaanoton odotetaan mahdollistavan myös keräysmäärien nousun. SER-kierrätys esittelee kaupan 1:1-vastaanottoa messuosastolla. Recser Oy on kertomassa paristokierrätyksestä. Osastolla on nähtävissä myös Tramel Oy:n uusi Elektrokontti.

Tervetuloa tapaamaan meitä Jäte ja Kierrätys -messujen osastolle 5a41.

 

 

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top