Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

15.10.2012

Kiitos messusastolla vierailleille! 

SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta, FLIP ry ja SER-tuottajayhteisö ry olivat edustamassa SER-kierrätystä Jäte ja kierrätys -messuilla 9.-12.10.2012. Yhteisellä osastolla SER-kierrätyksen kanssa olivat näytteilleasettajina Recser Oy ja Tramel Oy.

SER-kierrätyksen, Recser Oy:n ja Tramel Oy:n yhteinen osasto oli hyvin suosittu messuyleisön keskuudessa eikä vähiten arvonnassa olevan Electro Jopon ansiosta. Osastosta tuli messujen aikana käsite ja messuyleisön kuultiin puhuvan "Jopo-osastosta". Nelipäiväisten ammattimessujen aikana messukävijät saivat osallistua Jopo-sähköpyörän arvontaan vastaamalla kuuteen kysymykseen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden sekä paristojen ja akkujen kierrätyksestä. Pyörä arvottiin perjantaina ja arvontapöntöstä nousi jyväskyläläisen Joni Varosen arpa. Kevyitä pyöräilykilometrejä Jonille! Kiitos myös kaikille messuosastolla vierailleille ja kilpailuun osallistuneille!

p.s. marraskuun loppuun asti voi SER-kierrätyksen Facebook sivulla osallistua samanlaisen Jopo Electro 3-v sähköavusteisen polkupyörän arvontaan.

 

 

 

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top