Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

25.03.2013

SER-kierrätyksen nettisivut julkaistu!

SER-kierrätyksen uudet nettisivut on julkaistu osoitteessa www.serkierratys.fi.

Sivusto on suunnattu kuluttajille ja kaupoille. Sivustolla kerrotaan 1.5.2013 alkavan kaupan SER-vastaanoton periaatteista, jotka täydentyvät sivuille vielä kevään aikana. Kuluttajille sivuilla kerrotaan, mihin vanhan laitteen voi palauttaa ja mitä sille sen jälkeen tapahtuu.

SER-kierrätyksessä ovat mukana kaikki Suomen sähkö- ja elektroniikkalaitetuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta, FLIP ry, SER-tuottajayhteisö ry ja ERP Finland ry.

Käy tutustumassa uusiin sivuihin osoitteessa www.serkierratys.fi ja anna meille palautetta sivujen palautelomakkeen kautta! 

Tykkää SER-kierrätyksestä Facebookissa!  

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top