Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

29.10.2007

Tuottajayhteisöt virallistettu Ahvenanmaalla

Ahvenanmaan valvova viranomainen Ålands landskapsregering on hyväksynyt Elker-ryhmittymän tuottajayhteisöt SELT ry:n, ICT-tuottajaosuuskunnan ja FLIP ry:n virallisiksi tuottajayhteisöiksi Ahvenanmaalle.

Tuottajayhteisöillä on ollut jo vuoden alusta asti toiminnassa viiden pisteen keräysverkosto Ahvenanmaalla.

Ahvenanmaan tuottajien ja Ahvenanmaalle tuotteitaan vievien yritysten kannattaa nyt viimeistään liittyä jäseneksi tuottajayhteisöön ja hoitaa tuottajavastuunsa sekä Ahvenanmaalla että Manner-Suomessa Elker-ryhmittymän tuottajayhteisöjen kautta. 

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top