Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

14.02.2014

Vuosiraportoinnin määräaika on 28.3.2014

SELT ry:n, ICT-tuottajaosuuskunnan ja FLIP ry:n jäsenyritysten vuosiraportointi vuodelta 2013 on alkanut. Raportoinnin määräaika on 28.3.2014.

Vuosiraportilla kysytään viranomaisen edellyttämät tuottajatiedot vuodelta 2013 jokaiselta tuottajalta. Kaikkien jäsenten tulee palauttaa raportti määräaikaan mennessä.

Jäsenyrityksen raportointiyhteyshenkilölle on lähetetty sähköpostitse yrityskohtainen linkki, jonka kautta raportin pääsee jättämään. Jos yrityksenne raportoija ei ole kyseistä sähköpostia saanut, ottakaa yhteys jäsenpalveluihin jasenpalvelut@elker.fi.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top