01.04.2014

Markkinoille saatettujen laitemäärien raportointi on alkanut 1.1.-31.3.2014

Markkinoille saatettujen laitemäärien raportointi kaudelle 1.1.-31.3.2014 on alkanut 1.4. Raportin määräaika on 30.4.

Pyydämme ainoastaan yrityskäyttöön soveltuvien laitteiden tuottajajäseniä huomioimaan, että tästä raportointikaudesta Q1 alkaen myös B2B-laitteet raportoidaan tuottajayhteisölle neljännesvuosittain - nyt siis raportoidaan 1.1. - 31.3.2014 aikana markkinoille saatetut laitemäärät.

Web-raportin jättämiseen tarvitaan käyttäjätunnukset ja salasana. B2B-yrityksen raportoija, jos nämä tunnukset sinulta vielä puuttuvat, ota yhteys Elkerin jäsenpalveluihin jasenpalvelut@elker.fi

Kuluttajalaiteraportoinnissa ilmoitetaan Manner-Suomen ja Ahvenanmaan markkinoille saatetut sähkö- ja elektroniikkalaitteet. Tuottajajäsen saa ilmoittamiensa kuluttajalaitemäärien perusteella tuttuun tapaan kierrätysmaksulaskun.

Ainoastaan yrityskäyttöön soveltuvien laitteiden määrät ilmoitetaan kiloina, WEEE-laiteluokittain (1-10), erikseen Manner-Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top