Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

01.04.2014

Markkinoille saatettujen laitemäärien raportointi on alkanut 1.1.-31.3.2014

Markkinoille saatettujen laitemäärien raportointi kaudelle 1.1.-31.3.2014 on alkanut 1.4. Raportin määräaika on 30.4.

Pyydämme ainoastaan yrityskäyttöön soveltuvien laitteiden tuottajajäseniä huomioimaan, että tästä raportointikaudesta Q1 alkaen myös B2B-laitteet raportoidaan tuottajayhteisölle neljännesvuosittain - nyt siis raportoidaan 1.1. - 31.3.2014 aikana markkinoille saatetut laitemäärät.

Web-raportin jättämiseen tarvitaan käyttäjätunnukset ja salasana. B2B-yrityksen raportoija, jos nämä tunnukset sinulta vielä puuttuvat, ota yhteys Elkerin jäsenpalveluihin jasenpalvelut@elker.fi

Kuluttajalaiteraportoinnissa ilmoitetaan Manner-Suomen ja Ahvenanmaan markkinoille saatetut sähkö- ja elektroniikkalaitteet. Tuottajajäsen saa ilmoittamiensa kuluttajalaitemäärien perusteella tuttuun tapaan kierrätysmaksulaskun.

Ainoastaan yrityskäyttöön soveltuvien laitteiden määrät ilmoitetaan kiloina, WEEE-laiteluokittain (1-10), erikseen Manner-Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top