Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

23.05.2014

Äänestä SER-kierrätykselle uusi tunnus!

Klikkaa itsesi osoitteeseen www.serkierratys.fi ja äänestä vaihtoehdoista SER-kierrätykselle uusi tunnus. Äänestää voit kerran. Kesäkisa on voimassa 3.9.2014 asti. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan sähkökäyttöinen Jopo, matkalahjakortti ja kodinkoneliikkeen lahjakortti. Voittaneille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ja nimet julkaistaan arvonnan jälkeen myös SER-kierrätyksen Facebook-sivuilla.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top