Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

27.11.2007

Lamppujen vaivaton palautus kierrätykseen

Pääkaupunkiseudulla kuluttajat voivat nykyään palauttaa pieniä määriä loisteputkia ja energiansäästölamppuja Vastaanottopisteet-sivulta löytyvien kuluttajatuotteiden vastaanottopisteiden lisäksi myös YTV:n ongelmajätepisteisiin. Siniset keräyspisteet sijaitsevat huoltamoiden ja kauppojen pihassa ja ne tunnistaa punaisesta "Kodin ongelmajätteet" -tunnuksesta. Pisteet ovat avoinna huoltamon tai kaupan aukioloaikoina.

Lähimmän ongelmajätepisteen löydät YTV:n sivuilta.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top