Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

01.10.2014

SER-kierrätys on mukana EnviroEXPO -messuilla 1.-3.10.2014

Tervetuloa vierailemaan SER-kierrätyksen ja paristo- ja akkutuottajayhteisö Recser Oy:n yhteisellä messuosastolla 5c31 Helsingin Messukeskuksen EnviroEXPO -messuille 1.-3.10.2014!

Osastolla pääset tutustumaan SER-kierrätyksen kesäkisassa valittuun SER-kierrätyksen uuteen logoon. Osastollamme viihdyttää messujen ajan mentalisti, ja messukisaan osallistumalla voit voittaa itsellesi JOPOn! Messuarvonta suoritetaan pe klo 14.00 osastollamme.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top