08.10.2014

Kymmenen toimintavuotta täyteen

Tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta-TY ja FLIP ry sekä niiden omistama palveluyhtiö Elker Oy juhlivat tänä vuonna kymmentä toimintavuottaan tuottajavastuun saralla. Tuottajavastuu astui voimaan Suomessa 13.8.2005. Tuottajayhteisöt perustivat Elker Oy:n vuonna 2004 huolehtimaan sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräyksen ja kierrätyksen organisoinnista.

Tuottajayhteisöjen ja palveluyhtiö Elkerin kymmenvuotista taivalta juhlistettiin cocktail-tilaisuudessa Messukeskuksessa EnviroEXPO-messujen yhteydessä 2.10.2014. Tilaisuudesta voit lukea lisää joulukuun tuottajatiedotteesta!

SELT ry:n, ICT-tuottajaosuuskunnan ja FLIP ry:n jäsenet voivat tilata tilaisuuteen valmistunutta, tuottajavastuun 10-vuotista taivalta läpikäyvää 40-sivuista julkaisua "Koskeeks tää meitäkin? 10 toimintavuotta tuottajavastuun ytimessä" lokakuun alussa lähetetystä Tuottajatiedote 3-2014 löytyvän linkin kautta. Jos tuottajatiedote on jäänyt tulematta, otathan yhteyttä jäsenpalveluihin.

Tilaisuudessa julkaistiin myös Elker Oy:n video, jonka pääset katsomaan tästä linkistä.

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top