Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

08.10.2014

Kymmenen toimintavuotta täyteen

Tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta-TY ja FLIP ry sekä niiden omistama palveluyhtiö Elker Oy juhlivat tänä vuonna kymmentä toimintavuottaan tuottajavastuun saralla. Tuottajavastuu astui voimaan Suomessa 13.8.2005. Tuottajayhteisöt perustivat Elker Oy:n vuonna 2004 huolehtimaan sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräyksen ja kierrätyksen organisoinnista.

Tuottajayhteisöjen ja palveluyhtiö Elkerin kymmenvuotista taivalta juhlistettiin cocktail-tilaisuudessa Messukeskuksessa EnviroEXPO-messujen yhteydessä 2.10.2014. Tilaisuudesta voit lukea lisää joulukuun tuottajatiedotteesta!

SELT ry:n, ICT-tuottajaosuuskunnan ja FLIP ry:n jäsenet voivat tilata tilaisuuteen valmistunutta, tuottajavastuun 10-vuotista taivalta läpikäyvää 40-sivuista julkaisua "Koskeeks tää meitäkin? 10 toimintavuotta tuottajavastuun ytimessä" lokakuun alussa lähetetystä Tuottajatiedote 3-2014 löytyvän linkin kautta. Jos tuottajatiedote on jäänyt tulematta, otathan yhteyttä jäsenpalveluihin.

Tilaisuudessa julkaistiin myös Elker Oy:n video, jonka pääset katsomaan tästä linkistä.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top