01.01.2015

Markkinoille 1.10.-31.12.2014 saatettujen laitemäärien raportointi on alkanut 

Markkinoille saatettujen laitemäärien raportointi kaudelle 1.10.-31.12.2014 on alkanut 1.1.2015. Toivomme raporttitietoja vuotta 2014 koskevalta viimeiseltä raportointijaksolta 15.1.2015 mennessä.

Kaikki tuottajajäsenyritykset -niin kuluttajalaite- kuin ainoastaan yrityskäyttöön soveltuvien laitteiden tuottajat- jättävät raportin markkinoille saatetuista laitemääristä neljännesvuosittain.

Web-raportin jättämiseen tarvitaan käyttäjätunnukset ja salasana. Jos sinulla ei ole tunnuksia, ota yhteyttä Elkerin jäsenpalveluihin jasenpalvelut@elker.fi

Kuluttajalaiteraportoinnissa ilmoitetaan Manner-Suomen ja Ahvenanmaan markkinoille saatetut sähkö- ja elektroniikkalaitteet. Tuottajajäsen saa ilmoittamiensa kuluttajalaitemäärien perusteella kierrätysmaksulaskun.

Ainoastaan yrityskäyttöön soveltuvien laitteiden määrät ilmoitetaan kiloina, WEEE-laiteluokittain (1-10), erikseen Manner-Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Laiteluokittelupulmissa ja muissa raportointiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Elkerin jäsenpalveluihin.

 

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top