Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

16.02.2015

Vuosiraportointi on alkanut!

Tietojen keruu viranomaiselle koostettavaa vuosiraporttia 2014 varten on alkanut. Vastauslinkki tietojen toimittamiseen on lähetetty yritysten raportoinnin yhteyshenkilöille 13.2. Raportti tulee jättää linkin kautta viimeistään 15.3.2015.

Vuosiraportilla kerätään eri tietoja kuin neljännesvuosittaisilla seurantaraporteilla. Viranomaisen vuosiraporttiin kootaan lisäksi tiedot kuluttajalaitteiden EU-etämyynnistä. Tästä syystä vuosiraporttikutsun ovat saaneet kaikki ne yritykset, joiden tuottajayhteisölleeen ilmoittama tuottajastatus on joko B2C t ai B2C+B2B.

Jos raportointilinkki ei ole tullut perille, ota yhteys Elkerin jäsenpalveluihn jasenpalvelut@elker.fi.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top