29.06.2015

Elker Oy yhteistyöhon Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n kanssa

Palveluyhtiö Elker Oy aloitti yhteistyön Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n kanssa. SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö, jonka jäsenkuntaan kuuluu noin 5 800 yritystä.

Elker Oy hyväksyttiin jäseneksi SKAL:n ympäristöyritysten jaostoon, joka toimii yhdyssiteenä alan toimijoiden välillä.

- Odotamme hedelmällistä yhteistyötä erityisesti logistiikan osa-alueen edunvalvonnassa ja SKAL ry:n neuvontapalveluiden ja juridisen osaamisen hyödyntämisessä toiminnassamme, toteaa Elker Oy:n toimitusjohtaja Sakari Hietala.

Elker Oy huolehtii valtakunnallisesti sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräyksen ja kierrätyksen organisoinnista sekä muista tuottajavastuun velvoitteiden käytännön hoitamisesta. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry ovat siirtäneet huolehtimiensa noin 950 jäsenyrityksensä tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi.

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top