Jätä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajavastuusta huolehtiminen meille.


Palveluyhtiö Elker huolehtii tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen jäsenyritysten puolesta.

29.06.2015

Elker Oy yhteistyöhon Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n kanssa

Palveluyhtiö Elker Oy aloitti yhteistyön Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n kanssa. SKAL ry on maanteiden tavaraliikenteen ja logistisia palveluja tarjoavien yritysten edunvalvontajärjestö, jonka jäsenkuntaan kuuluu noin 5 800 yritystä.

Elker Oy hyväksyttiin jäseneksi SKAL:n ympäristöyritysten jaostoon, joka toimii yhdyssiteenä alan toimijoiden välillä.

- Odotamme hedelmällistä yhteistyötä erityisesti logistiikan osa-alueen edunvalvonnassa ja SKAL ry:n neuvontapalveluiden ja juridisen osaamisen hyödyntämisessä toiminnassamme, toteaa Elker Oy:n toimitusjohtaja Sakari Hietala.

Elker Oy huolehtii valtakunnallisesti sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräyksen ja kierrätyksen organisoinnista sekä muista tuottajavastuun velvoitteiden käytännön hoitamisesta. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry ovat siirtäneet huolehtimiensa noin 950 jäsenyrityksensä tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi.

Takaisin

PALVELUYHTIÖ ELKER

Palveluyhtiö Elker Oy organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä sekä huolehtii muista tuottajavastuun velvoitteiden toteuttamisesta käytännössä. 

Elkerin omistavat tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta ja FLIP ry, jotka ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin edustamien tuottajayhteisöjen palvelut.

Elker hoitaa tuottajavastuuta asiantuntevasti yli kymmenen vuoden kokemuksella ja pyrkii kaikessa toiminnassaan SER:n ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää Elkerin toiminnasta

YHTEYSTIEDOT

Elker Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

puh: 010 249 1700
fax: 010 249 1719

sähköposti: info@elker.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Top