Palveluyhtiö Elker

Voittoa tavoittelematon, tuottajayhteisöjen perustama palveluyhtiö Elker huolehtii sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätyksestä luotettavasti ja asiantuntevasti.

Palveluyhtiö Elker Oy huolehtii sen perustamien tuottajayhteisöjen puolesta sähkö- ja elektroniikkalaiteromun keräyksen ja kierrätyksen organisoinnin. Elker Oy organisoi tuottajayhteisöjen puolesta esimerkiksi laitteiden keräyksen ja kuljetuksen, raportoinnin, taloushallinnon, kustannusten jakamisen sekä muut tuottajayhteisöjen sille määräämät tehtävät.

Elkerin perustivat marraskuussa 2004 tuottajayhteisöt:

Nämä kolme tuottajayhteisöä ovat siirtäneet tuottajavastuuvelvoitteet sopimuksin Elker Oy:n hoidettaviksi. Yhden tuottajayhteisön kanssa siirtosopimuksen tehnyt yritys saa käyttöönsä myös muiden Elkerin tuottajayhteisöjen kierrätyspalvelut.

Elker Oy:n hallituksen muodostavat kaksi henkilöä jokaisen tuottajayhteisön hallituksesta. Hallituksen puheenjohtajana toimii Juha Kemppainen.

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top