Care4Nature-noutopalvelu

Elker tarjoaa yhdessä 4H-liiton kanssa SER-noutopalvelun ja noutaa tarpeettomiksi jääneet sähkö- ja elektroniikkalaitteet suoraan kotoa tai yrityksen toimipisteestä.

Voit tilata kotitalouden tai pienen toimiston käytetyille sähkö- ja elektroniikkalaitteille (tietokoneet, kirjoittimet, tukiasemat, kännykät, pienakut ja paristot jne.) noudon 4H-liiton care4nature-noutopalvelusta. Noudon voi tilata valtakunnallisesti yhdestä numerosta: 044 217 7496

Koulutettu 4H-nuori hakee käytetyt laitteet ja 4H-liitto varmistaa, että ne päätyvät asianmukaiseen käsittelyyn. Asiakkaalta veloitetaan palvelusta 4H-liiton voimassaolevan palveluhinnaston mukainen maksu.

Care4nature-noutopalvelua tarjotaan tietotekniikkalaitteiden osalta valtakunnallisesti, ja muiden laitteiden osalta palvelun saatavuus voi vaihdella alueittain. Asiakkaalle maksullisina lisäpalveluina voidaan tarjota esimerkiksi tietokoneen kovalevyn tyhjennystä.

Noutopalvelua käyttämällä tuet nuorten ympäristökasvatusta, työelämämahdollisuuksia ja tarjoat  taskurahan ansaintamahdollisuuden opiskelun ohessa.

Lisätietoja palvelusta, hinnoista ja palvelun tilaus care4nature-noutopalvelun tilausnumerosta 044-217 7496 ja sivulta: http://yritys.4h.fi.pwire.fi/yritykset/care4nature/

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top