Todistuksella osoitat hoitavasi vastuusi

Voit osoittaa hoitavasi tuottajavastuusi Elkerin myöntämällä sertifikaatilla. Sertifikaatti todistaa tuottajayhteisöön kuulumisen jakelijalle, mitä myös jätelaki (646/2011) 55 § edellyttää.

Pirkanmaan ELY-keskus voi määrätä laiminlyöntimaksun tuottajalle, joka ei ole tehnyt hakemusta tuottajarekisteriin eikä liittynyt tuottajayhteisöön tai lähettänyt Pirkanmaan ELY-keskukselle jätelain 54 §:n mukaisia seurantatietoja.

Sertifikaatista käy ilmi tuottajayhteisön rekisteröintinumero Pirkanmaan ELY-keskuksessa sekä tuottajayrityksen jäsennumero omassa tuottajayhteisössä. Tuottajayhteisöön kuuluva tuottaja rekisteröidään Pirkanmaan ELY-keskuksen tuottajarekisteriin tuottajayhteisön rekisteröintitunnuksen alle.

Tilaa sertifikaatti yrityksellesi

Elker Oy toimittaa sertifikaatteja suomen-, englannin- ja ruotsinkielisinä. Sertifikaatit ovat jäsenyritykselle maksuttomia ja niitä voi tilata Elker Oy:ltä sähköpostitse osoitteesta .

Mainitsethan tilauksessasi, millä kielillä haluat sertifikaatin.

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top