Yritystuotteiden vastaanottopisteet

Yritystuotteiden vastaanottopisteet on tarkoitettu yritysten käytöstä poistuvan sähkö- ja elektroniikkalaiteromun palauttamiseen. Yritystuotteiden vastaanottopisteisiin voi myös toimittaa suuremmat erät käytöstä poistettuja kotitalouksien sähkö- ja elektroniikkalaitteita.

Yrityksiltä palautuvia kuluttajatuotteita ja yritystuotteita ottavat vastaan Elkerin käsittelykumppanit, jotka kattavat koko maan ja kaikki WEEE-laiteluokat. Lisäksi Elkerillä on erikseen yritystuotteisiin erikoistuneita vastaanottopisteitä.

Huom! Ota yhteyttä vastaanottopisteeseen ennen palautusta

Ennen palautusta yritystuotteiden vastaanottopisteeseen, tuotteen loppukäyttäjän täytyy ottaa yhteys keräyspisteeseen varmistaakseen, että keräyspisteellä on tarpeeksi kapasiteettia vastaanoton järjestämiseksi.

Yritystuotteiden vastaanottopisteet:

Yritysten laitteiden palautus
Yritysten lamppujen palautus

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top