Siirry suoraan sisältöön

FAQ / Raportointijärjestelmä

Mistä saan uuden salasanan?

Mene raportointijärjestelmän kirjautumissivulle: https://elker.prime.fi/ ja valitse unohtunut salasana. Seuraa ohjeita.

Miksi salasana ei toimi?

Salasanan tulee olla vähintään kahdeksan merkkiä pitkä, sisältää isoja ja pieniä kirjaimia sekä erikoismerkkejä. Älä käytä pistettä ja pilkkua salasanassasi. Jos kopioit salasanan tai käyttäjätunnuksen, varmista, ettei mukaan tule ylimääräistä välilyöntiä tai muita ylimääräisiä merkkejä.

Miten lisään uuden raportoinnin yhteyshenkilön?

Uusi raportoinnin yhteyshenkilö luo tunnukset järjestelmään kirjautumissivulla: https://elker.prime.fi/ ”Uusi raportoinnin käyttäjä tai uusi rekisteröityminen tuottajayhteisöön”. Jos raportointihenkilö vaihtuu, kirjaudu raportointijärjestelmään ja mene omiin tietoihin. Kirjoita omien tietojesi (nimi, puh. jne.) paikalle uuden raportointihenkilön tiedot.

Muutokset raportoinnin yhteyshenkilöissä tarkistetaan Elkerin jäsenpalveluissa. Lähetämme vahvistuksen, kun tarkistus on tehty.

Miten syötän tiedot raportille?

Raportointijärjestelmän neljännesvuosiraporteilla ilmoitetaan markkinoille saatettujen laitteiden määrä kokonaisina kilogrammoina. Älä käytä pistettä tai pilkkua, kun syötät lukuja kenttään. Tarkista myös, ettei numerokentissä ole ylimääräisiä välilyöntejä tai muita merkkejä kuin numeroita. Raportilla ilmoitetaan laitteiden nettopaino, eli paino ilman mahdollisia akkuja, paristoja ja pakkauksia.